Onze relaties

Waren voorheen tienduizenden consumenten onze gewaardeerde opdrachtgevers, tegenwoordig behoren enkele gerenommeerde organisaties tot onze clientèle, waaronder:


Koninklijke Nederlandse Munt


De Koninklijke Nederlandse Munt is producent van het Nederlandse muntgeld. Naast de verspreiding hiervan aan banken, bedient zij vrijwel de gehele Nederlandse, maar ook een groot deel van de buitenlandse, verzamelaarsmarkt. Herdenkingsuitgiften zijn een geliefd verzamelobject bij tienduizenden verzamelaars, waarvan er velen iedere maand een nieuwe uitgifte krijgen toegezonden. Eurocase verzorgt inmiddels al enkele jaren de marketingtechnische ondersteuning logistieke afhandeling van alle (repeteer)verzendingen aan deze immer groeiende groep munt- en penningverzamelaars.

PostNL


Van oudsher is onze nationale postbezorger marktleider als het gaat om het uitbrengen van voor de verzamelaar interessante postzegeluitgiften. Tegenwoordig heeft PostNL zowel numismatische als postzegelproducten en wordt het productenpallet steeds breder.
PostNL zocht een flexibele partner die klanten voor haar producten proactief zou kunnen bedienen met betrekking tot administratieve verwerking, klantenservice en distributie van de producten.
Eurocase heeft alle capaciteiten hiervoor in huis en neemt deze rol met succes op zich.

SERVICE EN PASSIE ZIT IN ONS DNA